1. Home
  2. Baza de cunostinte
  3. cPanel
  4. Restaurare fisiere sau baze de date din backup folosind aplicatia R1SOFT

Restaurare fisiere sau baze de date din backup folosind aplicatia R1SOFT

Restaurarea unui fisier din backup folosind aplicatia R1SOFT

Ai șters sau suprascris un fișier din greșeală? Nici o problemă, din doar câteva click-uri poți restaura instantaneu fișierele pierdute, sau chiar directoare întregi. Ca parte a angajamentului nostru de a furniza cele mai bune servicii, am făcut o investiție considerabilă pentru a oferi această facilitate gratuit tuturor clientilor care au un cont de găzduire web sau de reseller.

Ghesi efectueaza backup pentru toate pachetele de gazduire web si reseller la un interval de cateva ore folosind aplicatia R1SOFT.

1. Primul pas este sa intrii in cPanel si sa localizezi aplicatia R1soft

localizare r1soft

2. Urmatorul pas este sa alegi data de cand doresti sa restaurati fisierul/folderul dorit.

r1soft2

3. Dupa ce ai hotarat din ce perioada doresti sa restaurezi fisierul dorit da click pe poza cu folderul si lupa din dreapta datei.

r1soft3

4. In fereastra care se va deschide va trebuii sa navighezi in folderul home pana ajungi la userul de cPanel unde vei vedea fisierele din ftp care au fost salvate la data aleasa anterior.

r1soft4

5. Odata ce ai ales fisierul pe care doresti sa-l restaurezi in contul tau de gazduire trebuie sa apesi pe butonul Restore Selected

r1soft5
r1soft6
r1soft7

Dupa ce primesti confirmarea de Success fisierul a fost pus in contul de gazduire in locatia originala.

 

Restaurarea unei baze de date din backup folosind aplicatia R1SOFT

Pentru a restaura o baza de date trebuie reluata procedura de la punctul 1 si 2 de mai sus.

3. Dupa ce ati hotarat din ce perioada doriti sa restaurati baza de date dorita dati click pe poza cu baza de date si lupa din dreapta datei.

r1soft8

4. In fereastra care se va deschide va trebuii sa dai click pe semnul + din stanga textului Databases

5. Dupa ce bifezi baza de date pe care doresti sa o restaurezi trebuie sa dai click pe butonul Restore Database

r1soft9
r1soft10

Se poate ca pana vei vedea mesajul cum ca baza de date a fost restaurata cu Success sa dureze ceva timp in functie de marimea acesteia, nu te panica, totul functioneaza in backgroud.

Asta este tot, acum stii cum poti sa restaurezi un fisier sau o baza de date pe care le-ai sters din greseala din contul de gazduire.

[stextbox id=”alert”]Conturile de găzduire Ghesi includ un serviciu de copie de siguranţă efetuat odatã la cateva ore, totuşi aceste copii de siguranţă sunt doar în scopuri administrative pentru Ghesi şi NU SUNT GARANTATE ÎN NICI UN CAZ! Clienţii sunt responsabili pentru întreţinerea propriilor copii de siguranţă pe computerul lor personal. Ghesi nu oferă nici un fel de compensare pentru datele pierdute sau incomplete în cazul în care copiile de siguranţă nu funcţionează cum ar trebui (chiar dacă defecţiunea a avut loc din vina noastrã). Vom face tot ce putem pentru a asigura copii de siguranţă complete şi exacte, dar nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru aceastea. Întotdeauna este bine să faci copii de siguranţă pe computerul personal! Nu garantăm disponibilitatea copiilor de siguranţă.[/stextbox]

Was this article helpful?

Related Articles